Imprægnering af sofa

Viser et enkelt resultat

En sofa med pletter, misfarvninger eller snavs er aldrig særligt pænt at kigge på, og lige så træls at skulle gøre ren.
Ved at imprægnere din sofa, kan du nemt beskytte den mod væske, skidt, snavs og pletter. Med Nanolabs innovative og effektive sofa imprægnering, slipper du for trælse pletter i helt op til et år, og sikrer dig derfor at din sofa holder sig pæn, samtidig med du forlænger sofaens levetid.

Imprægnering til sofa mod skidt og snavs

Ved at gøre brug af imprægnering på din sofa, forebygger du derfor uheldet, og slipper på at bruge tid på rengøring. Skulle uheldet have været ude, har vi lavet en guide til hvordan du fjerner pletter fra din sofa.

Når du skal vælge den helt rigtige sofa imprægnering, er der naturligvis nogle helt basale ting der skal være styr på.

  • Hvilken type er den bedste imprægnering til sofa?
  • Hvor længe holder imprægneringen?
  • Hvor ofte skal sofaen imprægneres?
  • Hvordan imprægnere man bedst sin sofa?
  • Hvor meget imprægnering skal man bruge til sofaen?

Alt sammen kan du få svar på heri. Skulle du have yderligere spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice – så vil vi rigtigt gerne hjælpe.

 

Nano imprægnering af sofa

Den bedste imprægnering til sofaer, er uden tvivl nano imprægneringer. Nano imprægnering er en innovativ sofa imprægnering, som forhindrer at vand, olier, skidt og snavs klæber sig til din stofsofa, lædersofa, skindsofa eller veloursofa, men i steder for blot preller af. Denne effekt opstår når du imprægnere din sofa med Nano sprayen, som skaber en usynlig og åndbar hinde, uden at påvirke din sofas overflade eller håndteringsevne. Nano imprægneringers effekt holder længere, grundet nano partiklernes struktur og egenskaber, hvilket betyder du ikke behøves at imprægnere din sofa lige så ofte. Vores sofa imprægnering er en kombination af innovativ teknologi, den helt rigtige sammensætning af ingredienser, og råvarer af høj kvalitet. Vi kan derfor med ro i maven sige, at vi har en af de bedste sofa imprægneringer på markedet. 

Du kan benytte vores sofa imprægnering med god samvittighed. Vores coatings er nemlig en miljøvenlig, hudvenlig og forureningsfri vandbaseret løsning, hvilket betyder at vores sofa imprægnering ikke er skadelig for hverken dyr eller mennesker, ved korrekt brug – også ved indendørs brug. Det betyder derfor at du trygt kan benytte vores sofa imprægnering, hvor der siddes og lægges. At vores imprægnering er skånsom, betyder ikke at vi går på kompromi med kvalitet og effektivitet. Hvis du er yderligere nysgerrig på fordelen ved nano imprægneringer til sofa, har vi lavet en artikel om hvad nanoteknologiske imprægnering er.

 

Imprægnering af velour sofa

Velour sofaer er enormt flotte, men kan desværre også svære at holde pæne, trods deres slidstærke materiale. Det kan derfor være en god idé at imprægnere din velour sofa. Det er dog ikke alle veloursofaer, som har godt af at blive imprægneret – nogle tager i sjældne tilfælde ikke godt imod sofa imprægneringen. Vi anbefaler derfor at man imprægnere på et ikke i iøjnefaldende sted, for at sikre sig at tekstilen ikke ændre tekstur/udseende. Imprægneringen vil ikke misfarve, og den er fuldstændig usynlig. Meget få veloursofaer ændrer dog udseende, ligesom enkelte velour sko når de bliver våde.

 

Imprægnering af stofsofa

Imprægner din stofsofa, og undgå irriterende pletter, misfarvninger og skjolder. Stofsofaer er især modtagelige over for væsker, hvilket gør det sværere at rense dem, da væsker og pletter ofte siver langt ned i tekstilen. Heldigvis er stofsofaer også særligt modtagelige overfor imprægnering, hvilket gør dem yderst lette at imprægnere og samtidig få et rigtigt godt resultat.

Imprægneringen på stofsofaer ændrer ikke stoffets udseende eller åndbarhed, med giver derimod en usynlig beskyttelse.

 

 Imprægnering af læder sofa

Vores imprægnering egner sig også særligt godt til læder sofaer, herunder også ruskind sofaer, nubuck sofaer, suede sofaer og slebet læder sofaer. Produktet vil ikke ændrer læderets naturlige overflade. Hvis man har tvivl herom, vil vi anbefale dig at teste på et ikke iøjnefaldende sted. Læder er ikke lige så absorberende som tekstil, så vi anbefaler en lidt længere tørretid, så man er sikret at imprægneringen er hærdet.

 

Hvor ofte skal man imprægnere sin sofa?

Vi anbefaler altid at man imprægnere sin sofa allerede når man køber den, for at beskytte den bedst muligt. Hvor lang tid vores sofa imprægnerings effekt holder, afhænger meget af miljøet. Her menes der graden af slid på coatingen. Alt afhængig af hvor meget, og hvordan man bruger sofaen, kan vores imprægneringer holde op imod 1 år.

Vi anbefaler dog altid vores kunder, at gentage behandlingen hver halve år cirka, for at sikre sig at man opnår det bedste resultat og maksimale beskyttelse. For nogle kan dette dog være mere og for andre mindre, hvis f.eks. sofaen bliver udsat for meget sollys i løbet af året. Man kan tydeligt se og vide når effekten af imprægneringen er ved at gå af, ved blot lige at teste det med en smule vand.

 

Hvor meget sofa imprægnering skal man bruge?

Når du imprægnere din sofa med vores produkt, anbefaler vi dig at benytte 50-100 ml pr. m². Variationen af mængden afhænger af hvor absorberende overfladen på din sofa er. F.eks. vil en lædersofa kræve en lidt større mængde. Alt afhængig af sofaen størrelse, vil du naturligvis derfor skulle bruge mere. Af samme årsag har vi lavet vores mængde rabatter, som giver fordelagtige priser, ved køb af flere produkter. Hvis du blot skal bruge f.eks. 1 imprægnering til tekstil- og læder indendørs, og 1 udendørs, kan du frit blande vores produkter – Nanolab Home og Nanolab Outdoor.

 

Hvordan imprægnere man en sofa?

Det er ganske simpelt at imprægnere sin sofa, og kræver hverken den store fingerfærdighed, alverdens remedier eller tid. Vores sofa imprægnering kommer i en sprayflaske, som gør vores produkt nemt at bruge.

Når du imprægnere din sofa, er det vigtigt at du sørger for at overfladen er ren. Det betyder at du skal sikre dig at der ikke ligger snavs, støv, skidt eller andre væsker. Hvis ikke overfladen er ren, vil imprægneringen ikke kunne trække ordentlig ind i overfladen, og resultatet vil derfor ikke blive optimalt. Når du har rengjort overfladen, og den ikke er våd, kan du trygt og nemt følge følgende trin.

  • For en god ordens skyld igen – Rengør sofaens overflade.
  • Sprøjt et jævnt lag af imprægneringen ud over sofaen. Imprægneringen skal fugtiggøre sofaen, og ikke gennembløde den.
  • Lad imprægneringen hærde/tørre i 2-3 timer, og undgå derfor brug.
  • Test eventuelt imprægneringens effekt efter ved, at hælde lidt vand på sofaen.
  • Ved succesfuld imprægnering vil vandet prelle af i små “dråber” eller “perler”.

Hvis vandet ikke perler på overfladen, anbefaler vi gentage behandlingen. Din sofa er nu imprægneret, så du slipper for grimme pletter, hvis uheldet skulle være ude. Nanoteknologisk sofa imprægnering er den bedste måde at beskytte din sofa på.