Imprægnering sko

Viser et enkelt resultat

Hos Nanolab tilbyder vi nano imprægnering til sko og støvler af højeste kvalitet. Vores imprægneringsprodukt er designet til alle materialer, og det er hverken tidskrævende eller kompliceret at bruge.

Imprægnering af sko og støvler

Vil du forlænge levetiden, beskytte dine sko eller støvler og gøre dem vandafvisende? Så er det en god idé at imprægnere dine sko. Med vores sko innovative og effektive nano imprægnering holder dine sko sig flotte, slidstærke, og kan tage kampen op mod alt slags vejr. Det vigtigste af det hele er at dine sko stadigvæk vil være 100% åndbare, så dine fødder kan få luft.

Hos Nanolab kan vi ikke prale af et bredt udvalg, men derimod et fantastisk produkt. Vores Nanolab Outdoor imprægnering er lavet specielt til tekstil og læder, som udsættes for ekstremt vind og vejr. Vi tør godt sige, at vi har en af markedets bedste imprægneringer til sko, som samtidig er nem at bruge, og hellere ikke er tidskrævende.

 

Nano imprægnering til sko

Nano imprægnering er uden tvivl den bedste type af imprægnering til sko og støvler. Dens egenskaber skaber en usynlig hinde på skoen, som gør skoen vandafvisende, og gøre at olier, skidt og snavs ikke binder sig, og derfor let kan tørres af.
Nano Imprægneringen er vandbaseret, hvilket betyder at det er en mere skånsom og miljøvenlig imprægnering, og at den ikke er skadelig ved korrekt brug. Yderligere er det en type af sko imprægnering, som er langt mere holdbare end de klassiske imprægneringer. Du kan læse mere om hvad nanoimprægneringer er her.

 

Hvorfor skal man bruge imprægnering til sko?

Når du imprægnere dine sko og støvler, bliver de vandafvisende og sliddet af dine sko bliver mindsket. Udover det bliver dine sko nemmere at holde pæne, samt rengøre for smuds, skidt og snavs. Det er især en god idé at bruge sko imprægnering hvis man har hvide eller lyse sko, for at kunne holde det pæne udseende. Sko hærder også skoen en smule, hvilket beskytter mod milde ridser og forlænger skoens levetid, uden at ændre på skoens tekstur eller udseende. 

Når man bor i et land som Danmark, hvor det regner ofte, og skoene bliver udsat for vandpytter, mudder og skidt, er det især en god idé at imprægnere sine sko og støvler. Skoene vil blive modstandsdygtige overfor alt slags vejr, og man kan trygt gå udenfor, og samtidig holde sine sko, uden at skulle bruge unødvendig tid på at rengøre dem. 

Det kan især være en god idé at imprægnere dine børns sko. Børn bruger meget tid på at lege, og tænker nødvendigvis ikke over om de hopper i vandpytter, eller løber og leger i jord og sand. Ved at imprægnere deres sko, kan dine børn få lov til at være børn, uden at du som forældre skal bekymre dig om at holde deres sko pæne, og skoene vil også holde længere. De vandafvisende egenskaber i sko imprægneringen betyder også at, dine børn kan holde deres fødder tørre og varme, så du trygt kan sende dem ud i alt slags vejr at lege. 

For at opsummere er der mange grunde til at imprægnere sine sko, herunder;

  • Dine sko og støvler bliver vandafvisende, og du undgår våde og kolde fødder.
  • De bliver beskyttet mod fugt.
  • Skoene og støvlerne holder længere.
  • Sko imprægneringen giver et usynligt beskyttende lag, som beskytter mod let slitage og ridser.
  • Rengøring af skoene bliver nemmere.
  • Skidt, snavs, smuds binder sig ikke.

Imprægnering af ruskind sko og læder sko

Husk altid at imprægnere ruskind og læder sko. Begge typer af materiale er særlig modtagelig og egner sig godt til at blive imprægneret. Efter imprægnering vil man med en våd klud, kunne tørre skidt, snavs og væsker af. Vores sko imprægnering vil yderligere også tilføje vandafvisende egenskaber til dine ruskind- eller læder sko.

 

Hvordan imprægnere man sko?

Vores sko imprægnering er lavet så den er simpelt at bruge og hellere ikke er en tidskrævende process. Men hvordan imprægnere man sine sko? Vi anbefaler altid at imprægnere dem fra nye af, men du kan naturligvis godt imprægnere dine sko selvom de er taget i brug. Vi har lavet en kort guide til dig herunder:

  1. Sørg for dine sko er rene og tørre. Tør dine sko af med en klud, og fjern skidt og snavs.
  2. Hold skoene 15-20 cm fra kroppen, og sprøjt et tynd jævnt lag på hele skoen – inklusiv snørebåndene.
  3. Lad imprægneringen tørre og hærde i 2 timer.
  4. De er nu klar til brug. 

Tip. Vi bliver ofte spurgt, hvor mange gange man skal imprægnere sine sko? Vi anbefaler altid at give skoene 2-3 tynde lag, for at opnå bedste effekt. Det er  vigtigt at du sprøjter et tyndt jævnt lag, og ikke et tykt lag.

 

Hvor ofte skal man imprægnere sko?

Vores sko imprægnering holder som udgangspunkt i omkring 6-12 måneder, hvis man ikke bruger dem hver dag. 

Hvis du bruger dine sko hver dag, bliver skoene og imprægneringen udsat for ekstremt slid, og det er derfor nødvendigt at du imprægnere dine sko oftere. Her anbefaler vi at du gentager behandlingen efter omkring 1 månede.

Man kan vurdere hvornår ens sko trænger til en ny omgang imprægnering, ved at teste effekten med et glas vand. Hæld væsken ud over skoen, hvis væsken preller af i små perler, virker imprægneringen stadigvæk, hvis ikke anbefaler vi at du imprægnere dine sko igen.