Skip to main content

Vi kender alle sammen at man selv, eller ens børn spilder på ens sofa, tæppe eller andre møbler. Nogle gange er man heldig at det blot er vand, men hvis uheldet er ude, kan det være alt lige fra tomat sovs til rødvin og sodavand.

Det kan være uoverskuelig opgave, at skulle bruge hele sin aften på at finde den rigtige metode og fjerne pletter, som alligevel kan ses mange år efter. Det er derfor nemmere at forebygge pletterne effektivt ved hjælp af nano coatings, end at behandle dem. Yderligere gør det også hverdagen nemmere i den daglige rengøring.

Nano coatings er løsningen!

I takt med at nano coatings bliver billigere, og mere tilgængelige, bliver bruget af nano teknologi meget mere udbredt hos private. I dagligdagen støder man på nano coatings mange steder uden at vide det, bla. Industrielle fabrikker, din lokale slagter, supermarkeder og hospitaler, hvor det bliver brugt til at holde områder rene og fri for bakterier.

Hvordan fungerer de så?

De behandlede tekstiler eller overflader vil blive vand afvisende, og enhver form for væske vil glide af, uanset om det er vin, tomat sauce eller vand. Snavs vil også blive afvist, så den daglige rengøring vil også blive nemmere. Imprægneringen ændrer ikke udsende på overfladen, eller teksturen.

Nano coatings i hjemmet kan bla. Blive brugt til.

  • Møbler – Sofa, Spisebordsstole, senge m.m.
  • Tæpper
  • Gardiner
  • Sengetøj
  • Madrasser

Og mange andre former for tekstiler.

Hvordan bruger man dem?

Det bedste af det hele er at det faktisk er utroligt nemt. Ved brug af Nanolab tekstil, kan du i løbet af få minutter have beskyttet din ejendel i op til 1 år.

Imprægneringen foregår på følgende måde.

  1. Spray et jævnt lag på overfladen, så den fugtiggøres.
  2. Lad den behandlede overflade tørre i 2-3 timer.
  3. Overfladen er behandlet. Hvis væsken lægger sig som små perler oven på (test med vand), har du gjort det rigtigt, ellers anbefaler vi at du gentager behandlingen.

… Og så er du fri for pletter, trættende rengøring, og bekymringer.